Humoristische paaswandeling

Humoristische paaswandeling

Samen met de U2 – U3 en de kikkerklas maakten we op maandagnamiddag een humoristische paaswandeling. De leerlingen zochten papieren paaseieren om de weg te vinden. Bij ieder gevonden paasei mocht er een mopje verteld worden. Op 2 plaatsen langs de wandeling mochten de kinderen paaseitjes zoeken. Natuurlijk mochten ze er enkele proeven toen we aan de eindmeet waren! De kinderen kregen ook een zakje paaseitjes mee naar huis.

We deden heel wat inspiratie op tijdens deze wandeling voor ons eigen moppenboek! Hieronder al enkele leuke mopjes van de leerlingen:

“Grote smurf loopt tegen een tafel. AUW!!! Weer een blauwe plek!” – Kyano en Gwijde

“Ken je de mop van Jantje op het toilet? Ik ook niet, want de deur was op slot!” – Xanty

getattachment getattachment-1 getattachment-2 getattachment-3 getattachment-4 getattachment-5 getattachment-6 getattachment-7 getattachment-8 getattachment-9 getattachment-10 getattachment-11 getattachment-12 getattachment-13 getattachment-14

Over de auteur

Sven Laurier administrator

De Vlier Geluwe wordt vanaf 6 februari Futura Geluwe-Tuinwijk

De scholen in Menen, Wervik en Geluwe zullen nauwer gaan samenwerken. Ze bundelen hun krachten, het sleutelwoord is dan ook ‘together’. De huidige schoolnamen verdwijnen langzaam uit het straat- en het digitale beeld.